Hotel Presta

Hotel ponuja 5 enoposteljnih in 5 dvoposteljnih sob. Vse sobe so opremljene s TWC,  FREE WI-FI in brezplačnim parkiranjem za vse goste hotela. Sobe so čiste in urejene. Hotel se nahaja v samem središču Nove Gorice pri športnem parku. Primeren je za vse, ki iščete cenovno ugodno bivanje za eno nočitev ali več.

Prihod gostov je predviden po 14. uri in vse do 22. ure. Odhod gostov je do 11. ure.

Odpoved rezervacije se ne zaračuna v primeru, da je rezervacija odpovedana 48 ur ali več pred datumom prihoda. Pravilo velja izključno za individualne rezervacije in ne za skupinske.

ENGLISH

The hotel offers 5 single rooms and 5 double rooms. All rooms are equipped with shower and toilet, cable TV, free Wi-Fi and free parking for all hotel guests. The rooms are clean and tidy. The hotel is located in the center of Nova Gorica in the sports park. It is suitable for all those who are looking for affordable stay for one night or more.

Arrival of guests is scheduled at 14 hours and up to 22 hours. Departure from the visitors to 11 hours.

Reservation cancellation will not be charged in the event that the reservation is canceled 48 hours or more before the arrival date. The rule applies only for individual reservations and not to groups.

Reception is open: 09.00 -  10.30 and from 13.00 - 18.30. Accesible by phone till 22.00 hours.

Gallery: Hotel rooms 

V neposredni bližini so vam na voljo : 
• Grad Kromberk, Kostanjevica, Sveta gora - oddaljen od hotela samo 4 km, 
• Goriška Brda - oddaljenost od hotela 15km, 
• Postojnska jama - oddaljenost od hotela 60 km, 
• Soča rafting - oddaljenost od hotela 70km, 
• Benetke - oddaljenost od hotela 110 km, 
• Palmanova - oddaljenost od hotela 30 km, 
• Gardaland - oddaljenost od hotela 260km.
  

Študentski dom Presta / Hostel

Študentski dom je bil obnovljen leta 2010 in ima popolnoma novo opremo. Ponuja 54 postelj v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah apartmajskega tipa. Vsaka soba je opremljena s posteljo, garderobno omaro, mizo, stolom, knjižnimi policami in internetnim dostopom. V apartmaju sta dve sobi, ki si delita kopalnico s tušem in straniščem ter umivalnikom. V predprostoru je dodatno postavljena nizka garderobna omara.

V vseh štirih etažah študentskega doma je na voljo čajna kuhinja s štedilnikom in hladilnikom. Vsaka etaža je sestavljena iz štirih apartmajev.

ENGLISH

Student dorm was renovated in 2010 and has brand new equipment. It offers 54 beds in single and double rooms  apartment type. Each room is furnished with bed, wardrobe, desk, chair, bookshelves and internet access. The apartment has two rooms that share a bathroom with shower, toilet and sink. In the lobby is further positioned low wardrobe.

In all four floors dorm is available kitchenette with stove and fridge. Each floor has four apartments.

Gallery: Študentski dom/Hostel 

Nastanitveni dom Presta

Nastanitveni dom sestavlja 132 postelj v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah v štirih etažah. Vsaka soba je opremljena s posteljo, garderobno omaro, mizo, stolom, umivalnikom in internetnim dostopom. Vsa oprema v sobah je bila obnovljena leta 2010. Dom je primeren za bivanje delavcev, večje skupine, ob dogovoru lahko ponudimo nastanitev tudi različnim športnim društvom in podobno.

V vsaki etaži so skupne sanitarije in čajna kuhinja s hladilnikom.

ENGLISH

Nastanitveni  dorm consists of 132 beds in single and double rooms on four floors. Each room is furnished with bed, wardrobe, desk, chair, sink and Internet access. All the equipment in the rooms was renovated in 2010. The home is suitable for the residence of persons larger groups, the arrangement can offer accommodation to various sports clubs and similar.

In each floor are shared bathroom and kitchenette with fridge. 

Gallery: Nastanitveni dom / Accommodation dorm 

 

 


Več slik / More pictures

PRESTA, Podjetje za nočitvene storitve d.o.o.
PE Marušičeva ulica 1 in Bazoviška ulica 1a, 5000 Nova Gorica
T: / E: info@prestagorica.si

OBVESTILO: DELOVNI ČAS JE OD PONEDELJKA DO PETKA OD 7 URE DO 15 URE.